Bitcoin koers analyse

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers op weg naar $12.000?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers heeft nog altijd veel invloed op altcoins. Op het moment dat Bitcoin een diepere retracement laat zien, zie je bij alts ook forse retracements. Aangezien we momenteel in een sterke uptrend zitten, bij zowel alts als Bitcoin, zijn de dips goede momenten om weer bij te kopen. Om te kijken wat de Bitcoin koers de komende dagen en weken kan gaan doen gaan we vandaag weer een blik werpen op de Bitcoin koers.

Weekgrafiek

Sinds onze vorige update is er op de weekgrafiek niet zo gek veel veranderd. We hebben vooralsnog resistance van de $11.540-$11.885. Dit is een belangrijk level die we moeten breken om continuation omhoog te kunnen zien. Indien we dat prijsgebied niet gaan breken gaan we waarschijnlijk een tijdelijke kanteling zien, met als gevolg een diepere pullback. Een mogelijke bounce area zou tussen de $10.141 en de $10.510 kunnen zijn.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek zijn we momenteel aan het consolideren. We moeten op de daggrafiek boven de $10.376 blijven om op de korte termijn bullish te kunnen blijven. Indien we dat level weten vast te houden kunnen we opnieuw de resistance op $11.540-$11.885 gaan opzoeken en eventueel breken.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we een stuk verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek is goed zichtbaar dat we een resistance hebben gevormd rond de $12.000. Dit is de vorige high, en de vorige high zorgt altijd voor resistance als de prijs dat gebied weer op gaat zoeken. Vandaag hebben we een daling gezien richting $11.270. Daarvandaan hebben we een mooie bounce gezien en nu is het belangrijk om een higher high neer te zetten. Indien we dat doen confirmeren we de $11.270 als een higher low en dan is de kans groot dat we de weg omhoog gaan vervolgen.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de $12.000 resistance breken betekent dat we verder omhoog gaan bewegen. Verder is er zeker nog wel ruimte om omlaag te bewegen. Een diepere correctie richting de $10.141 tot $10.510 is zeker niet uitgesloten, dus houd daar rekening mee. Al met al ziet het er gewoon prima uit!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN