Ethereum koers

90% van Ethereum’s totale voorraad staat op winst

De Ethereum koers is, zoals jullie hebben gemerkt, de laatste tijd hard gestegen en steeg sinds 23 juli met ongeveer 47%. Op het moment van schrijven staat de koers op $393, nadat hij vannacht wederom de $400-grens wist te overschrijden.

Meer dan 90% staat nu op winst

Door deze opwaartse trend staat momenteel meer dan 90% van het circulerende aanbod van de munt in de groene cijfers. De laatste keer dat dit niveau werd waargenomen, was begin 2018 toen de prijs van de cryptocurrency $925 was.

Onderzoeks- en analysebedrijf Glassnode tweette gisteren het volgende:

“Meer dan 90% van het circulerende ETH-aanbod bevindt zich nu in een staat van winst, d.w.z. de huidige prijs is hoger in vergelijking met de prijs op het moment dat de munten voor het laatst bewogen.

De laatste keer dat we dit niveau zagen, was in februari 2018, toen de ETH-prijs $925 bedroeg.”

Anthony Sassano, mede-oprichter van Ethhub.io, gaf op Twitter aan dat dit gegeven in dit stadium van de cyclus erg bullish is, en ging verder met:

“Meer dan 90% van het huidige aanbod van ETH valt momenteel in de prijzen, oftewel staat op winst.”

Ethereum 2.0 zorgt voor bullish sentiment

Zoals wij gisteren al op onze website aangaven, heeft het laatste testnet van Ethereum 2.0, genaamd Medalla-testnet, “genesis status” bereikt met meer dan 20.000 validators en zal vandaag officiëel gelanceerd worden op om 13:00 UTC (15:00 Nederlandse tijd).

Door deze ontwikkelingen komt de lancering van Ethereum 2.0 steeds dichterbij en hier lijkt de markt op te anticiperen. Het is natuurlijk geen toeval dat de Ethereum koers zo hard aan het stijgen is. Dit merkte de mede-oprichter van Spartan Group, Kelvin Koh, ook op:

“De sterke beweging van Ethereum heeft te maken met de aanstaande lancering van ETH 2.0, die een belangrijke katalysator is. Elke fase van ETH 2.0 in de komende 2-3 jaar brengt Ethereum dichter bij zijn definitieve staat en zal katalysator zijn voor ETH.”

Hebben jullie ook al wat Ethereum ingeslagen of investeren jullie toch liever in andere munten? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN