Bitcoin koers

Joe Rogan vertelt 200 miljoen luisteraars over Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Joe Rogan, de host van ‘s werelds bekendste podcast Joe Rogan Experience (JRE), heeft in een recente podcast een advertentie voorgelezen voor zijn sponsor Cash App. Hij vertelde zijn luisteraars om Bitcoin (BTC) te kopen.

De JRE podcast wordt naar schatting ongeveer 200 miljoen keer per maand beluisterd. Rogan zou naar verluidt ongeveer $30 miljoen hebben verdiend en dat maakt een van de meest succesvolle podcasters ter wereld. Zijn podcast is zo succesvol dat recentelijk zelfs Spotifiy hem een gigantische deal heeft aangeboden.

Joe Rogan Episode 1515

Gedurende de Joe Rogan 1515 Episode met Dr. Bradley Garret, werd het begin van zijn podcast gebruikt om een aantal reclamesponsors door te nemen, waaronder Cash App.

Joe Rogan zei het volgende:

“Bitcoin is een transformationele digitale valuta die fungeert als een gedecentraliseerd peer-to-peer betalingsnetwerk, aangedreven door zijn gebruikers, zonder centrale autoriteit. Ik hou ervan en wou dat het de manier was waarop we valuta uitwisselden, en misschien zal het in de toekomst zijn. Kom aan boord.”

Tijdens zijn podast merkte Joe Rogan ook op dat veel van zijn 200 miljoen luisteraars wellicht niet bekend zijn met de term ‘sats’. Sats is een afkorting voor Satoshis, de kleinste eenheid van Bitcoin. Bovendien werd er gespeculeerd over wie Bitcoin-bedenker Satoshi Nakamoto eigenlijk was:

“Ik weet niet eens of dat zijn echte naam is. Het is een van die rare dingen waarbij internet altijd heeft geprobeerd te achterhalen wie het is.

Luister hieronder naar een korte gedeelte van wat Joe Rogan gedurende zijn podcast zei:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN