Turkije digitale valuta

Turkse BiLira stablecoin wordt gelanceerd op de AVA blockchain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De door Turkse Lira ondersteunde stablecoin, de Turkse BiLira (TRYB), wordt gelanceerd op AVA Labs, een blockchain platform van de volgende generatie. Dit maakte AVA Labs bekend in een Medium bericht.

De lancering zal ervoor zorgen dat consumenten veilig en gemakkelijk toegang krijgen tot de markten van cryptocurrencies via de Turkse Lira. BiLira zal snelle, efficiënte en veilige transacties aanbieden die een grotere schaalbaarheid en gebruikersacceptatie mogelijk zullen maken.

In het blogbericht verklaarde AVA labs dat BiLira een aanbieder van stablecoin is met de visie om de toegankelijkheid voor toekomstige financiële netwerken die peer-to-peer en gedecentraliseerd zijn. TRYB is een jaar geleden gelanceerd en het bedrijf heeft meer dan 1.500 gebruikers en 14 miljoen tokens in voorraad.

Vidal Arditi, COO van BiLira, zei het volgende:

“We geloven in de kracht van AVA en denken dat dit een revolutie teweeg zal brengen in het blockchain-ecosysteem. Met een transactionele doorvoer van 4.000 transacties per seconde en een transactionele finaliteit van minder dan 2 seconden. Hierdoor zal AVA ongetwijfeld een wereldwijde standaard worden voor alle belanghebbenden in het ecosysteem.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN