Rusland

Rusland verwerpt wetsvoorstel dat cryptocurrencies zou verbieden

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Gisteren kwam het slechte nieuws naar buiten dat het ministerie van Financiën van India een wetsvoorstel aan het parlement voorstelde waardoor cryptocurrencies in het land verboden zouden worden. Het is natuurlijk afwachten of dit voorstel uiteindelijk goedgekeurd wordt, echter kunnen we tijdens het wachten ook wat goed nieuws brengen.

Een ander groot en machtig land heeft namelijk het voorstel om cryptocurrencies te verbieden afgewezen. Het is namelijk naar buiten gekomen dat het ministerie van Economische Ontwikkeling van Rusland een brief doorgegeven aan de Doema-staat, waarin het wetsvoorstel dat oproept om cryptocurrencies in het land te verbieden wordt bekritiseerd. De brief van het ministerie schijnt licht op het idee om “mechanismen te creëren voor de gecontroleerde circulatie van cryptocurrencies”.

Door deze positieve ontwikkeling in Rusland, zijn verschillende grote in de crypto-industrie optimistisch over de toekomst van cryptocurrencies in India. Nischal Shetty, de CEO van WazirX, lijkt enorm in de Indiase regering te geloven, en zei:

“Dit is precies hoe het Indiase ministerie om zal gaan met wetgeving die cryptocurrencies zal verbieden.

Er zijn misschien elementen die India achteruit willen halen, maar ECHT nieuws zoals dit kan niet worden verborgen.

Het Russische ministerie heeft de juiste beslissing genomen. Indiase bediening zal dat ook doen.”

De mede-oprichter van Crypto Kanoon, Kashif Raza, heeft ook een gedetailleerde video vrijgegeven over het wetsvoorstel, als reactie op een artikel van de Economic Times.

Raza stelt dat de publicatie van dit artikel niet iets is waarover we in paniek moeten raken. Het feit dat het nieuws op de markt rondgaat wil nog niet betekenen dat dit de uiteindelijke beslissing is, en hij vertrouwt erop dat de regering de juiste stappen gaat zetten.

Hopelijk heeft de Indiase regering ook het goede nieuws van Rusland meegekregen en gaat het op dezelfde manier met deze ontluikende industrie om.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN