CryptoKitties Flow

CryptoKitties stapt over naar andere blockchain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CryptoKitties, een spel waarmee spelers virtuele katten kunnen kopen, verzamelen en verkopen, verhuist twee jaar na het crashen van het Ethereum-netwerk naar een nieuwe blockchain.

Twee jaar geleden werd CryptoKitties gelanceerd op de Ethereum-blockchain. De lancering van het spel legde echter een groot pijnpunt van het Ethereum-blockchain bloot, namelijk dat het netwerk niet schaalbaar genoeg is.

Het spel was zo populair dat de toename van het aantal mensen het Ethereum-netwerk verstopte. Dit zorgde er voor dat het bedrijf achter CryptoKitties, genaamd Dapper Labs, een eigen blockchain ontwikkeld heeft, genaamd Flow.

Het bedrijf zei het volgende:

“Flow heroverweegt vele andere ontwerpkeuzes om de bruikbaarheid voor zowel ontwikkelaars als consumenten te verbeteren, waaronder upgradebare smart contracts, voor mensen leesbare beveiliging en meer.”

Deze stap zal nieuwe functies mogelijk maken, zoals animaties en driedimensionale mogelijkheden. Roham Gharegozlou, CEO van Dapper Labs, zegt dat de stap ook andere problemen zal aanpakken, zoals de steeds onbetaalbaardere kosten van het fokken van virtuele katten op Ethereum.

Roham vertelde dat, met “CryptoKitties op Ethereum, zodra een paar duizend mensen beginnen te fokken, het volledig omvalt en het netwerk overbelast.”

“Daarom hebben we Flow gebouwd. […] We willen ervoor zorgen dat niet alleen CryptoKitties, maar elke andere NFT de kans krijgt om toegang te krijgen tot een omgeving met hoge doorvoer, die ervoor zorgt dat mensen applicaties bouwen en een hoge doorvoer voor marktplaatsen die kunnen opschalen naar miljarden gebruikers. “

Ondanks de migratie zegt Gharegozlou dat hij hoopt dat CryptoKitties doorgaat op Ethereum, naast de nieuwe versie op Flow.

Snel Ethereum kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Bitcoin Meester

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN