BitMEX subsidieprogramma

Moederbedrijf van BitMEX onthult nieuw subsidieprogramma voor ontwikkelaars

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het moederbedrijf van crypto-derivatenbeurs BitMEX, genaamd HDR Global Trading Limited, heeft een nieuw subsidieprogramma voor ontwikkelaars onthuld. Het programma zal voortbouwen op zijn eerdere inspanningen om financiële ondersteuning te bieden aan degenen die aan open-sourceprojecten werken.

Eind maart werd al bekend dat HDR Global Trading Limited een subsidie ​​van $100.000 toegekend had aan Bitcoin Core-ontwikkelaar Michael Ford.

In een aankondiging heeft HDR meer informatie verstrekt over zijn Open Source Developer Grant-programma. Het bedrijf gaf het volgende aan:

“Met dit programma voegen we toe aan de subsidies, die we eerder aan relevante ontwikkelaars hebben gegeven, door jaarlijkse Open Source Developer subsidies te verstrekken aan ontwikkelaars die werken aan Bitcoin, NodeJS, Java of Kubernetes.

Daarnaast kunnen we van tijd tot tijd bepaalde kleinere subsidies verlenen, gerelateerd aan de productie van educatief materiaal, technische workshops of het transcriberen of vertalen van relevante technische inhoud.”

Volgens het bericht heeft HDR tot nu toe $650.000 toegekend, waaronder $150.000 aan Ford en $500.000 aan MIT’s Digital Currency Initiative. Het bedrijf zei dat het aanvragen tussen 1 mei en 30 juni accepteert, met aanbiedingen “die naar verwachting van juli tot september zullen worden gedaan”.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN