Ripple is op zoek naar een marketing vice-president

Het welbekende bedrijf achter de cryptocurrency XRP, genaamd Ripple, heeft een interessante vacature openstaan. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe rol gecreëerd om haar aanwezigheid onder Wall Street-instellingen uit te breiden.

In de nieuwe vacature vermeldt de startup uit San Francisco dat het op zoek is naar een marketing vice-president. De rol is ontworpen om het bedrijfsmerk van Ripple op te bouwen en tegelijkertijd om de strijd aan te gaan met grote spelers in de financiële wereld en invloedrijke deelnemers in cryptocurrency-industrie.

De vacature meldt het volgende:

“De drie belangrijkste eigenschappen van deze persoon zijn: operationaliseren en snel schalen van de B2B-marketingtrechter van Ripple; het bouwen van zijn bedrijfsmerk in een complexe markt die bestaat uit een zeer divers publiek – van financiële instellingen op Wall Street tot crypto-influencers; en het leiden van testen en uitbreiding van het B2B2C-merk van Ripple naar mensen die internationaal geld verzenden en ontvangen.”

De vacature is tevens ontworpen om de verbinding tussen Ripple en de cryptocurrency XRP te verduidelijken. Tevens zal de nieuwe medewerker zich bezighouden met:

“Het opbouwen van merkbekendheid en het vormgeven van de marktperceptie door middel van wereldwijde geïntegreerde campagnes, in samenwerking met onze Design- en Corporate Communications-teams, [terwijl] het onze corporate narrative en thought leadership-platforms, voor onze wereldwijde marktleiderschap, continu vergroot en de relatie tussen Ripple en XRP verduidelijkt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!