BAT gemini

Basic Attention Token (BAT) vanaf 5 mei verhandelbaar op Gemini

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Goed nieuws voor de fans van Basic Attention Token (BAT). De medeoprichter en CEO van Gemini exchange, Tyler Winklevoss, heeft namelijk aangekondigd dat het vanaf dinsdag BAT zal gaan verhandelen op de beurs. Tevens prees hij, de op privacygerichte-blockchain webbrowser van BAT, Brave Browser.

Tyler zei het volgende:

“We komen een stap dichter bij het bouwen van een beter internet. De handel voor BAT wordt aanstaande dinsdag 5 mei om 12.00 uur ET op Gemini geopend. Laten we dit doen!”

De aankondiging kreeg gemengde reacties van zijn volgers. Zo zei iemand het volgende:

“Er zouden wetten moeten zijn tegen het shillen van digitale activa, voordat u het probeert te ‘pumpen’. We weten allemaal dat u erin hebt geïnvesteerd, voordat u het op de Gemini-beurs gaat verhandelen.”

Hij antwoordde met het volgende:

“Ik heb geen BAT (en heb het ook nooit gehad), maar zou het graag onthullen als ik het wel zou hebben. Ik begrijp uw perceptie van onze branche, maar we proberen die bij Gemini te veranderen.”

Wat zijn BAT en Brave browser?

De Brave browser is een internet browser, zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome, gebouwd op het BAT-systeem. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties in de vorm van BAT. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency.

Op 30 april werd tevens bekendgemaakt dat Brave Browser de Binance widget geintegreerd heeft, met als doel om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies.

Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN