Tether Bitfinex manipulatie

Elf rechtszaken aangespannen tegen zeven cryptobedrijven

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In New York zijn op 3 april 11 rechtszaken aangespannen tegen zeven cryptobedrijven. Het doelwit van deze rechtszaken zijn verschillende cryptocurrency exchanges en crypto projecten. Ze worden beschuldigd van het uitgeven en verkopen van niet-geregistreerde effecten aan beleggers.

Het bekende advocatenkantoor Roche Cyrulnik Freedman LLP heeft de rechtszaken ingediend. Dit advocatenkantoor is ook betrokken bij het lopende geschil tussen Craig Wright en Ira Kleiman, broer van Wright’s overleden zakenpartner David Kleiman. Die Wright aanklaagde voor de helft van een fortuin van $8,87 miljard (1,1 miljoen Bitcoin).

De 11 rechtszaken zijn ingediend tegen cryptocurrency exchanges Binance, KuCoin, BiBox en BitMEX en moederbedrijf HDR Global Trading Limited. En crypto projecten Block.one, Quantstamp, KayDex, Civic, BProtocol, Status en de Tron Foundation.

De rechtszaken stellen dat de cryptobedrijven hun tokens als zogenaamde utility-tokens hebben gepitched, die volgens hen niet als effecten hoefden te worden geregistreerd.

Verschillende prominente personen zijn het doelwit van deze rechtszaak, waaronder Binance CEO en oprichter Changpeng Zhao, Civic CEO Vinny Lingham en anderen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ðŸš€

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN