Bitcoin stijging

1.000 geminede Bitcoins uit 2010 verplaatst

Sinds deze week is er een indrukwekkend topic op Reddit online gekomen. Er zijn namelijk 1.000 Bitcoins (BTC) die in 2010 gemined zijn, voor het eerst uit de wallet verplaatst. Gebruikers van Reddit konden de enorme Bitcoin transactie achterhalen en zagen dat de Bitcoins sinds 2010 niet meer zijn verplaatst. Klik hier voor de transactie.

Ook werd meteen online rondgekeken of er een link gelegd kan worden met de eigenaar van deze enorme hoeveelheid Bitcoins. Op BitcoinTalk werd een nieuw topic geopend met de titel: ‘Beginner die terugkeert na een lange pauze’. De gebruiker ‘whoamisoon‘ plaatste de volgende reactie:

Ik heb lang geleden een beetje Bitcoin gemined, toen het nog mogelijk was om met GPU te minen. Ik ben hier al lang niet meer actief. Hoe verplaats ik mijn BTC om te verkopen?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN