Bitcoin analyse

PlanB: Bitcoin koers gaat naar $100.000

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers kan oplopen tot $100.000 en heeft “meer dan honderd events” die het bevestigen, aldus prijsanalist PlanB.

In het voortdurende Twitter-debat over zijn stock-to-flow Bitcoin-prijsmodel, zei de beroemde bullish PlanB dat het vraagt ​​om een ​​prijskaartje, op de middellange termijn, van zes cijfers, maar hoe snel of hoe langzaam de Bitcoin koers daar komt is “irrelevant”.

PlanB ogen BTC prijs co-integratie

Hij reageerde op de kritiek over wat hij denkt dat er met BTC / USD zal gebeuren na de halvering in mei. Zoals wij eerder meldde, verklaarde PlanB dat hij verwacht dat het evenement een groot effect op de prijs zal hebben, net als tijdens de halveringen van 2012 en 2016.

Een Twitter-gebruiker vroeg hem over de snelheid van de toekomstige winst van dit jaar. De prijsstijging was geleidelijker in 2016 dan in 2012, zei de gebruiker, en het was daarom noodzakelijk om na te denken welke stijl 2020 zou volgen.

PlanB zei het volgende:

“IMO dat is niet de juiste vraag om te stellen, omdat je het niet uit slechts 2 gebeurtenissen kunt opmaken. Het belangrijkste is dat je door co-integratie (100+ evenementen) weet dat BTC waarschijnlijk vóór december 2020 meer dan $100k waard zal zijn. Hoe (langzamer/lager of sneller/steiler) en precies wanneer is irrelevant.”

Bron: PlanB Digitalik

Co-integratie verwijst naar de relatie tussen de Bitcoin-prijs en de stock-to-flow-berekeningen. Zoals het model laat zien, hebben de twee waarden elkaar nauwlettend gevolgd gedurende het bestaan ​​van Bitcoin.

PlanB zei het volgende hierover:

“Dus ik denk dat de Bitcoin halvering in mei 2020 vergelijkbare resultaten (rode stippen) zal produceren als halvering in 2012 en 2016. Waarom? Co-integratie! ELI5: S2F en BTTC-prijs blijven bij elkaar. Kijk naar de witte stippen (1 betekent dat de btc-prijs exact de S2F-modelwaarde is), btc is ELK JAAR boven en onder de modelwaarde.

Na de push naar $100.000 vraagt ​​het stock-to-flow model dat het de gemiddelde koers blijft voor BTC / USD tot ongeveer 2024.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN