Cryptocurrencies

Financiële toezichthouder van Duitsland sluit bedrijf dat cryptocurrencies verkoopt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De financiële toezichthouder van Duitsland (BaFin), heeft een bedrijf gesloten dat cryptocurrencies verkoopt. Consumenten konden cryptovaluta’s kopen en verkopen bij geldautomaten. Dit meldde BNN Bloomberg op 4 februari.

De directeur van KKT UG, Adam Gramowsk, kreeg het bevel van BaFin om zijn activiteiten onmiddelijk in Duitsland stop te zetten. Volgens de BaFin beschikt hij namelijk niet over de benodigde autorisatie voor grensoverschrijdende handel.

Bitcoin-geldautomaten laten zwakheden zien in de EU-regels voor het witwassen van geld, zegt de politie

Adam Gramowski is eigenaar van een website en heeft geldautomaten in heel Duitsland, volgens BaFin. Zijn Linkedin-pagina beschrijft hem als CEO van Bitcoin Technologies in Torun, Polen. Volgens zijn profiel is dit een functie die hij ook heeft bij verschillende bedrijven in Polen en Israël.

Er is contact gezocht via de website. Echter reageerden ze niet onmiddellijk op een e-mail. Er is gebeld naar het bedrijf voor meer informatie en een persoon die de telefoon opnam op het kantoor in Torun, Polen, zei dat ze contactgegevens zouden doorgeven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN