Ripple koers

CryptoCaBital: Ripple koers analyse

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Vandaag delen we een Ripple (XRP) koers analyse. Momenteel de nummer twee altcoin van de cryptomarkt. Laten we kijken hoe de XRP koers eruit ziet. 

In de update van vorige week hebben we de mogelijke scenario’s voor Bitcoin (BTC) aangegeven. Tot teleurstelling van de bulls heeft het bearish scenario uitgespeeld. Hierdoor hebben we een low van 8400 dollar neergezet. Altcoins zijn in de huidige marktcondities nog altijd zeer gevoelig als Bitcoin daalt.

Bullish Ripple

Als we naar de scenario’s van XRP kijken, is natuurlijk het eerste dat we bekijken de bullish outlook. Op dit moment ziet het er niet al te slecht uit voor de Ripple koers. We hebben hier een mooie supportzone van de horizontale support en de 618-705 FIB-zone. Je zou dus zeggen dat de prijs vanaf hier gaat stijgen, alleen dat is niet het geval.

Bron: Tradingview

Op dit moment zitten we namelijk tegen een short time frame resistance, die eerst gebroken moet worden. Dit is de resistance die ligt op de 0,238-0.240. En ook de 4H orderblock die zeker voor resistance zal zorgen.

Daarboven zit nog een horizontale resistance. Deze zal ook zeker gaan meespelen. Het is dus van belang dat we dit breken, dan pas kunnen we een verdere XRP stijging verwachten. Ik kijk dan als eventueel take profit target naar de 0.262. 

Bron: Tradingview

Bearish Ripple

Ik hoop dat we geen bearish Ripple zien, alleen de kans is groot dat het wel gebeurt. Met Bitcoin op dit level kan het nog wel is spannend worden voor de altcoins en dus ook voor XRP. 

Het zou mooi zijn als we deze supportzone behouden. Is dat niet het geval, dan kunnen we de zone rond 0.209 opzoeken. De kans is groot dat we daar blijven en eventueel zelfs verder down gaan. 

Bron: Tradingview

Vond je deze analyse nou tof en ben je benieuwd naar meer analyses van CryptoCabital? Join hun dan op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN