Bitcoin

Bitcoin prijs zal nog steeds de $250.000 bereiken volgens Tim Draper

De professionele cryptocurrency investeerder Tim Draper, heeft aangegeven dat hij een groot deel van zijn geld van andere investeringen heeft verplaatst naar crypto en Bitcoin (BTC). Dit meldde hij in een recent interview bij CNBC.

Zodra de vraag wordt gesteld waar hij de Bitcoin prijs heen ziet gaan, zegt hij het volgende:

“Ik houd me nog steeds vast aan mijn eerdere voorspelling. Ik denk dat Bitcoin in 2022 of begin 2023 de $250.000 zal bereiken, en dat is een grote stap vergeleken met waar het nu is.”

Banken en creditcardbedrijven

Volgens Draper is de voornaamste reden voor het behalen van deze prijs ”dat Bitcoin de valuta naar keuze is”. We hebben een keuze waar we goed stil bij moeten staan.

Willen we de banken iedere keer 2,5% tot 4% betalen bij iedere creditcardbetaling of willen we een valuta dat open, transparant en globaal is.”

Draper zegt dat hij gelooft dat mensen op een gegeven moment de overstap zullen maken en Bitcoin de grote winnaar wordt. Het behalen van een $250.000 Bitcoin, is op dit moment minstens 25x de huidige prijs.

Lange termijn

Volgens Draper zullen mensen op lange termijn moeten overstappen op dingen die beter zijn.

Welke handelaar wil 2,5% tot 4% betalen aan de banken en creditcard bedrijven. Ze willen dat toch niet voor altijd doen.

Op een gegeven moment zullen handelaren wel denken, waarom accepteren we geen Bitcoin? Transacties zijn onmiddelijk en snel. Het is sneller dan het Visa netwerk en we hoeven geen 2,5% tot 4% te betalen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN