Bitcoin Nieuws

Peter Schiff: Bitcoin is winstgevend, maar zal nooit slagen als geld

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) scepticus Peter Schiff heeft toegegeven dat het houden van de cryptocurrency winstgevend is, maar beweert dat het ‘nooit’ zal concurreren met geld. Dit volgens een tweet die op 18 februari door Peter geplaatst werd.

Hij zei het volgende in zijn tweet:

“Ik geef toe dat iedereen die 10 jaar geleden Bitcoin heeft gekocht en het vandaag verkoopt, veel geld verdient. Maar ik heb nooit gezegd dat de prijs van Bitcoin niet kon stijgen. Ik zei alleen dat Bitcoin nooit als geld zou slagen. Niets dat de afgelopen 10 jaar is gebeurd, heeft het tegendeel bewezen.”

Wallet-wachtwoord teruggevonden

Nadat hij zijn wallet-wachtwoord had teruggevonden, waarvan hij dacht dat hij het was kwijtgeraakt, is Schiff nu opnieuw de eigenaar van ongeveer 0,4 BTC, het resultaat van een donatiecampagne van vorig jaar.

“Mijn Bitcoin-mysterie is opgelost. Ik heb mijn pincode aangezien voor mijn wachtwoord. Toen Blockchain hun app bijwerkte, werd ik uitgelogd. Ik was probeerde om weer in te loggen met mijn pincode, het enige “wachtwoord” dat ik ooit heb gekend of gebruikt. Ik heb ook nooit een kopie van mijn seed phrase gehad. Eerlijke maar dure fout!”

Max Keiser weigerde debat met Peter Schiff

Schiff zei bovendien dat Max Keizer had geweigerd om met hem te debatteren over Bitcoin in de aflevering van Infowars die dit afgelopen weekend uitgezonden werd. Zoals wij meldde, maakte Keizer van de gelegenheid gebruik om zijn Bitcoin-prijsvooruitzichten “officieel” te wijzigen van $100.000 naar $400.000.

Peter Schiff zei het volgende over de afwijzing van Max Keiser:

“Alex Jones heeft net Max Keiser en mij uitgenodigd in zijn show om over Bitcoin te debatteren. Ik accepteerde maar Max weigerde de uitnodiging. Dus ik win by default. Ik had liever een actieve overwinning gehad, maar op deze manier kan Max niet schreeuwen en me niet uitschelden!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN