Ethereum 2.0 lancering

Het breken van de $10.000 is pas het begin, aldus ervaren traders

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers heeft op 9 februari de grens van $10.000 doorbroken. Dit was een erg belangrijk psychologisch niveau en hierdoor hebben we het hoogste punt sinds oktober vorig jaar bereikt.

Maar Anthony Pompliano, mede-oprichter en partner bij Morgan Creek Digital, gelooft dat de Bitcoin koers in eind 2021 de $100.000 kan gaan raken vanwege het beperkte aanbod en een toegenomen vraag. Hij zei het volgende op Twitter:

“Bitcoin heeft net $10.000 bereikt.

Ik denk nog steeds dat Bitcoin eind 2021 $100.000 zal gaan raken.

Vaste voorraad. Toenemende vraag. De tijd zal het leren.”

Dit is belangrijk nieuws geweest voor de Bitcoin-houders. Crypto-analist Willy Woo zei het volgende:

“Deze uitbraak is het echte werk. Fundamentele investeringsactiviteiten ondersteunen deze uitbraak van $10k.”

Arthur Hayes, mede-oprichter en CEO van BitMEX is ook optimistisch over de toekomstige koers van de Bitcoin. Hij reageerde op Twitter:

“Nothing can stop me, I’m all the way up! Langzaam en gestaag wint de race. Laten we de trap omhoog klimmen naar een $20k Bitcoin.”

Bitcoin heeft talloze attributen die essentieel zijn voor het succes ervan en in veel opzichten kan het ook worden vergeleken met goud, omdat Bitcoin via digitale middelen moet worden gedolven en ook een beperkt / eindig aanbod heeft.

Er zijn in totaal slechts 21 miljoen Bitcoin die kunnen worden gedolven. Ongeveer 18 miljoen Bitcoin zijn al gedolven. Bitcoin zal blokbeloningen worden daarnaast gehalveerd in mei van dit jaar, waardoor het nog langer duurt voordat alle Bitcoins gedolven zijn.

Dit zorgt er allemaal voor dat het er erg goed uitziet voor Bitcoin en dat de HODLers eindelijk beloond gaan worden.

Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN