Bitcoin

Peter Schiff is al zijn Bitcoin (BTC) kwijt

De toonaangevende goudbelegger Peter Schiff, heeft aangegeven dat hij de toegang tot zijn Bitcoin (BTC) wallet is verloren en dat zijn wachtwoord niet langer geldig is. Dit maakte hij op 19 januari bekend op Twitter.

Hij tweette het volgende:

“Ik ben net alle Bitcoin kwijt die ik ooit heb gehad. Mijn wallet is op de een of andere manier beschadigd en mijn wachtwoord is niet langer geldig. Dus nu is mijn Bitcoin niet alleen intrinsiek waardeloos; het heeft ook geen marktwaarde. Ik wist dat het bezitten van Bitcoin een slecht idee was, ik heb me nooit gerealiseerd dat het zo slecht was!”

Nadat Schiff een bericht op Twitter had geplaatst kwamen er verschillende reacties binnen. Mede-oprichter en partner van Morgan Creek Digital Anthony Pompliano reageerde bijvoorbeeld door te vragen of hij zijn wachtwoord was vergeten, waarop Schiff heeft gereageerd: “Mijn wallet is mijn wachtwoord vergeten.”

Pompliano vroeg vervolgens aan Schiff om hem rechtstreeks te e-mailen:

Het lijkt er echter op dat de BTC inderdaad voorgoed verdwenen is, zoals Schiff antwoordde:

“Eric Voorhees heeft de wallet voor me opgezet en zelfs hij denkt dat ik niets kan doen. Maar je bent van harte welkom om het te proberen als je ideeën hebt.

Ook wallet provider Blockchain.com reageerde op de Tweet. Binnen enkele uren na zijn bericht tweette het bedrijf:

Het spijt ons om te horen over de problemen die je momenteel ondervindt met je Blockchain wallet. Wees gerust, je fondsen zijn veilig. We zullen je binnenkort een PM sturen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie