Bitcoin koers

Bitcoin koers update door CryptoRob (30-12)

Vandaag hebben we weer een gloednieuwe Bitcoin koers update voor jullie. Niemand anders dan CryptoRob heeft zijn Bitcoin bril opgezet en gaat jullie zijn visie laten zien.

BTC/USDT 1D Chart

Bron: Tradingview

Op de daily chart zien we een inversed head en shoulder formatie die zich begint te vormen. Uiteraard wordt dit patroon pas bevestigd als de neckline met hoog volume doorbroken wordt, echter ziet het er momenteel aardig goed uit voor BTC. Toevallig zit het breekpunt van de neckline op $7.800 wat ook precies de breakout van de channel zou zijn, die al vanaf juni is ontstaan. Een breakout zou hier een sterke reactie moeten geven met hoog volume, 

Ik zie het resistance gebied rond de $8.300 – $8.500 niet als een hele sterke resistance. Daarnaast zie ik BTC vrij hard richting de $9.000 pumpen waar de Bitcoin koers daar hoogstwaarschijnlijk zal gaan rejecten.

Bearish scenario:

Bron: Tradingview

Als deze inversed head en shoulder faalt, dan zie ik BTC de onderzijde van de channel weer opzoeken. Ik acht de kans dat dit gaan gebeuren zeer laag in. Ik vind de reactie afgelopen 2 keer dat we de mid $6.000 range opzochten zeer sterk en positief. 

Conclusie:

Situatie neigt meer bullish dan bearish. Vooralsnog zit BTC nog steeds stuck in de channel. Met de halving die er over 5 maanden aankomt kan ik als ik naar vorige halvings kijk gewoon niet echt bearish zijn op dit moment.

Vorige CryptoRob BTC koers update:

Hier kunnen jullie mijn vorige Bitcoin Koers update vinden. Klik hier!

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN