Bitcoin koers

Bitcoin koers update: “Er komen slechte tijden aan,” aldus Tone Vays

Volgens een recente tweet van de ervaren trader Tone Vays breekt de Bitcoin (BTC) koers een van zijn belangrijkste steunpunten, wat aangeeft dat er slechte tijden aankomen.

Er komen wellicht slechte tijden aan

Volgens Tone Vays, een voormalige Wall Street-handelaar en vice-president van JP Morgan Chase, zal de komende periode de situatie niet verbeteren. Hij is van mening dat Bitcoin werkt aan het doorbreken van zijn cruciale ondersteuning. Hij zei het volgende:

“BTC Prijs breekt onder zeer kritische ondersteuning, dit is niet goed. Tijd om voor het beste te hopen, maar bereid je voor op de het ergste.”

Hij heeft ook een video in zijn tweet bijgevoegd waar hij praat over de Bitcoin prijs. In deze video had Vays slecht nieuws om te delen met zijn publiek. Volgens hem zien de Bitcoin-prijsbeweging er niet erg goed uit.

De afgelopen weken brachten zeven wekelijkse hoogtepunten dan lager waren dan voorheen. Wat de wekelijkse dieptepunten betreft, heeft de huidige week nog geen lager dieptepunt bereikt dan vorige week, hoewel dit nog steeds zou kunnen gebeuren. Als dit het geval is, zou dit een zeer slecht teken zijn voor de toekomst van de Bitcoin koers.

Hij merkt op dat er niet veel goeds te zien is in de grafieken. Het voortschrijdend gemiddelde op lange termijn stijgt echter nog steeds en de Bitcoin koers is nog steeds aanzienlijk hoger dan op het laagste punt in 2019. Maar hij merkt ook op dat RSI er bijzonder slecht uitziet.

De algemene prijsactie is volgens Vays niet verschrikkelijk, maar het is ook nog steeds niet geweldig. Daarnaast zegt hij dat er iets zou kunnen gebeuren in de komende dagen.

Bear-market keert terug?

Vays gelooft dat de BTC-prijs een kans heeft, tenzij deze onder $6.900 daalt. Als het onder dit niveau komt, zullen we waarschijnlijk naar beneden door blijven gaan. Hij gelooft echter dat mensen nog steeds tijd nodig hebben om zich aan te passen aan de nieuwe zone, waar de prijs stuitert tussen $6.900 en $7.200. Als dit de grenzen van de prijsbeweging zijn, bevindt BTC zich nu aan de bovenste grens.

Hoewel hij van mening is dat de Bitcoin-prijs nog steeds terug kan stuiteren, geeft de recente prijsbeweging aan dat de bear-market waarschijnlijk in volle gang zal terugkeren.

Vays concludeerde dat Bitcoin koers een kans heeft, tenzij deze onder $7.100 gaat. Daarna is de volgende grote ondersteuning $6.900. Als die eerste ondersteuning wordt doorbroken, zullen dingen slecht zijn voor Bitcoin. Als ze echter allebei falen, zal de situatie extreem slecht worden.

Met een dergelijk scenario lijkt Vays buitengewoon verrast door het aantal mensen die long zijn gegaan en beweerde dat dit een zeer slechte beslissing is. Hij heeft niets tegen kopen en HODLing, maar long leveraging is geen goede manier van handelen met Bitcoin op weg naar een nieuwe crash.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN