Bitcoin koers

Bitcoin koers (BTC) kan zakken tot $1.000 volgens goudexpert Peter Schiff

Peter Schiff, Amerikaanse beurshandelaar en goudexpert, ziet een slecht scenario voor Bitcoin (BTC) in het huidige patroon. Zonder een opluchtingsrally dichterbij de $9.000, kan de Bitcoin koers zakken tot $1.000. Dit is gebaseerd op de meest pessimistische voorspelling van Schiff.

“Bitcoin nadert de neckline van de head-en-shoulders top die ik heb aangegeven vóór de 25% -stijging van 25 oktober. Als het breekt, is de prijsdoelstelling voor de dump $1.000 om het patroon te voltooien.”

Eén van zijn volgers vond zijn tweet wel erg grappig en antwoordde meteen met het volgende:

Een andere volger reageerde weer met het volgende:

Peter Schiff lijkt enorm veel negatieve reacties te krijgen op zijn Bitcoin koers tweet. Dit valt bij hem in het verkeerde keelgat waarop hij vervolgens het volgende tweet:

Wanneer de #Bitcoin community rapporteert over mijn bearish prognoses, geven ze altijd aan dat ik bevooroordeeld ben tegenover Bitcoin. Maar wanneer ze rapporteren over bullish voorspellingen van mensen wier levensonderhoud afhankelijk is van het stijgen van Bitcoin, vermelden ze nooit dat ze bevooroordeeld zijn ten gunste van Bitcoin.

Gisteren plaatste wij ook een Bitcoin koers update van G-Cryptotargets. Bekijk dit artikel hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN