Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (21-11)

Op het moment van schrijven is de Bitcoin koers gezakt naar  $7.575. Wat kunnen we nog verwachten? Een daling of toch een stijging? Laten we de grafieken erbij pakken.

Bitcoin daggrafiek

Bron: TradingView

Op de daggrafiek zien we dat bitcoin sinds een aantal weken de ene rode candle na de andere sluit. Helaas is het niet gelukt om boven de support zone van $8.000 te blijven. Voorlopig houden we support in de 0.618 Fibonacci Retracement zone en het is nu dus spannend of dit zo blijft.

Verder stellen we vast dat we sinds de forse beweging van +/- $3.300 naar +/- $14.000 enkel nog ABC bewegingen maken.

Hieruit kunnen we concluderen dat we te maken hebben met een WXYXZ elliot wave met als target +/- $6.250 ( Trend-based fib level 1.276 ) , een eventuele bounce op het Fibonacci Retracement level 0.768 of het volgende target +/- $4.550 ( Trend-based fib level 1.618 ).

1-uurgrafiek

Bron: TradingView

Op de 1uur grafiek zien we hoogstwaarschijnlijk dat we bijna de bodem hebben bereikt. We kunnen ervan uit gaan dat we een grote ABC beweging bijna hebben afgerond ( een ideale longpositie op het 1uur tijdsframe bevindt zich namelijk op de 1.618 extensie ( $7.230-$7.240 ))

Zie hieronder een nog gedetailleerder beeld op de 1min grafiek.

1-minuutgrafiek

Bron: TradingView

Op de 1min grafiek zien we dat we de laatste wave mogelijk kunnen afronden met de drop naar $7.340. Is hiermee de bodem gezet? Het blijft afwachten hoe het verder uitspeelt. De daling naar dit niveau hadden wij weken geleden al voorspeld, maar het is toch sneller gegaan dan gedacht. Na een snelle daling zou ook maar eens een forse stijging kunnen komen, want in deze markt is alles mogelijk.

Na een forse daling zie je ineens mensen bang worden, maar je moet juist bang zijn wanneer anderen hebberig zijn, maar je moet juist weer hebberig zijn wanneer anderen bang zijn..

Wij worden niet bang van dalingen en hebben het volste vertrouwen in de lange termijn van crypto. Crypto zal voor banken in de toekomst hetzelfde gaan betekenen als wat e-mail voor de post betekende.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G-Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!