Satoshis Games

Fortnite-achtig spel op Bitcoin Lightning Network, genaamd Lightnite

Satoshis Games kondigde op 19 oktober de ontwikkeling aan van een Fortnite-achtig spel met ingebouwde Bitcoin (BTC) Lightning Network-microtransacties, genaamd Lightnite. Dit volgens een medium artikel dat op zaterdag 19 oktober geplaatst werd.

Volgens de aankondiging leiden alle in-game interacties tussen spelers tot een beloning of boete voor de spelers. Satoshis Games geeft enkele voorbeelden:

“In eenvoudige woorden, spelers verdienen Bitcoin door op andere spelers te schieten en verliezen Bitcoin wanneer ze worden neergeschoten.”

Bovendien hebben sommige in-game items een Bitcoin-waarde en kunnen ze worden opgehaald bij dode spelers. Daarnaast kunnen spelers items kopen in de winkel met fiatgeld of BTC-microtransacties.

Het saldo van de speler wordt in realtime bijgewerkt, wanneer de speler een andere speler schade toebrengt of een item met een Bitcoin-waarde oppakt. Het bedrijf merkt ook op dat spelers het spel kunnen verlaten en hun saldo direct kunnen opnemen via Lightning Network.

Lightnite zal een Bitcoin-compatibele en een zonder-Bitcoin modus hebben, in een poging een breder publiek aan te spreken. Het bedrijf legt uit dat dit bedoeld is om gebruikers die nieuw zijn met cryptocurrencies te verleiden om te beginnen met experimenteren met Bitcoin:

“Niet-Bitcoin-gebruikers kunnen de modus spelen zonder Bitcoin-functies, en ze zullen uiteindelijk worden aangetrokken door de verbeterde interactiviteit die wordt toegestaan ​​door de Bitcoin-integratie en beginnen te experimenteren met deze innovatieve technologie. Dit is ook een manier waarop we willen bijdragen aan de massa adoptie van Bitcoin.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie