Coinbase Omisego

Libra zit momenteel in testnet fase

Volgens de laatste versie van de roadmap van Facebook’s Libra, die op woensdag 2 oktober gepubliceerd werd, is het project nu in testnet.

Het project is bezig met technische uitdagingen oplossen vóór de lancering van het mainnet. De officiële lanceringsdatum is nog niet aangegeven maar het bedrijf zegt het volgende:

“Door de lancering van het testnet heeft het team Libra Core snel kunnen verbeteren door het detecteren, diagnostiseren en oplossen van softwarematige problemen. Het testnet demonstreert Libra-netwerkfunctionaliteit en biedt vroege toegang voor ontwikkelaars. Na het testnet hopen we een succesvolle lancering van het Libra Mainnet te hebben.”

Libra-ontwikkelaars hebben ook een omgeving gecreëerd die “Pre-Mainnet” wordt genoemd. Het is momenteel alleen toegankelijk voor partnernodes, zodat ze verbinding met elkaar kunnen maken. Verschillende partners ‘hebben hun nodes al ingezet en laten ze communiceren’. De roadmap gaat verder met het volgende:

“We verwachten dat binnenkort meer partners online komen. We willen ervoor zorgen dat het Libra-netwerk kan voldoen aan strikte prestatiebenchmarks en we willen algehele systeemstabiliteit bereiken, voordat openbare toegang wordt verleend.”

In een eerder artikel dat vandaag op CryptoBenelux verscheen, reageerden wij op een artikel van het AD over de eventuele gevaren van Libra. Lees dit artikel door artikel door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN