Ethereum 2.0 lancering

VanEck heeft zijn Bitcoin ETF aanvraag ingetrokken

Op dinsdag 17 september trok de Chicago Board Options Exchange zijn VanEck / SolidX Bitcoin exchange-traded fund (ETF) voorstel in. De Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten had nog tot 18 oktober de tijd om het financiële product het groene licht te geven of het te verwerpen. Dit volgens een artikel dat op woensdag 18 september op Cointelegraph verscheen.

Als gevolg hiervan lijkt de race om de eerste Bitcoin (BTC) ETF opnieuw te worden uitgesteld. Terwijl de SEC nog twee andere voorstellen van dit type beoordeelt, werd de VanEck / SolidX Bitcoin ETF algemeen gezien als de sterkste deelnemer om regulatoire toestemming te krijgen.

De kans is dus groot dat een Bitcoin ETF er voor 2020 nog niet gaat komen.

De reden dat zij hem ingetrokken hebben is waarschijnlijk omdat de kans groot was dat hij afgekeurd zou worden door de SEC.

Hoewel de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tot nu toe de voorgestelde Bitcoin ETF’s heeft geblokkeerd, zijn VanEck en SolidX een andere optie aan gaan bieden.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN