cropped-Neem-nu-BTT-op-via-Brave-Browser-CryptoBenelux-2.jpg

Neem nu BAT op via Brave browser

Productmanager van het blockchain internetbrowser Brave browser, Alex Wykoff, kondigde aan dat gebruikers die de nieuwe software versie gebruiken hun BAT-tokens kunnen opnemen. Dit meldde Brave op 24 juli.

Een nieuwe functie in de ‘nightly builds’

Volgens de aankondiging kunnen gebruikers die de laatste ‘nightly builds’ versie van Brave browser hebben BAT-tokens opnemen. Dit is mogelijk nadat ze hun identiteit hebben geverifieerd met crypto banking start-up UpHold. Na de verificatie kunnen gebruikers ook extra BAT-tokens kopen.

Wykoff legt uit dat het verdienen van BAT door het bekijken van advertenties en het verzenden van die tokens als bijdrage voor de contentmakers zal werken als hiervoor. Het nieuwe is dat gebruikers eerst hun identiteit moeten verifiëren met UpHold om geld toe te voegen.

Identiteitsverificatie

Verder geeft het bericht ook aan dat contentmakers moeten worden geverifieerd bij UpHold om de contributie te kunnen innen. Contentmakers die niet geverifieerd zijn kunnen niet deelnemen aan auto-contributie.

Brave

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN