Cryptocurrency

De grootste telecomgroep van Zuid-Korea investeert $10 miljoen in ConsenSys

De grootste telecomgroep in Zuid-Korea en de derde grootste conglomeraat, SK Group, hebben $10 miljoen geïnvesteerd in het wereldwijde blockchainbedrijf ConsenSys. Dit meldde Chosun op 2 juli.

De betrokkenheid van grote Zuid-Koreaanse bedrijven is in de afgelopen tijd enorm toegenomen in de crypto-industrie. Samsung, internetgigant Kakao, Hyundai en nog veel meer bedrijven zijn zich gaan bemoeien met cryptocurrencies.

In het verslag heeft Chey Tae-Won, voorzitter van SK Corporation en Zuid-Koreaanse ondernemer, interesse getoond in blockchain en token economie. Sprekend op een tech-startup-evenement in Seoul, gaf miljardair Chey aan dat traditionele bedrijfsbenaderingen “moeten worden gedigitaliseerd”.

SK’s telecombedrijf, SK Telecom (SKT), was tot nu toe erg actief in de blockchain-industrie. In februari 2019 werkte SKT samen met het wereldwijd bekende telecombedrijf Deutsche Telekom, aan een mobiele identificatieoplossing met blockchainondersteuning.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN