Follow-up: de Binance hack

Zoals eerder op de website besproken, is er afgelopen nacht een hack geweest bij de grootste crypto exchange van de wereld. Tijdens deze hack werden ruim 7000 BTC gestolen. De beveiligingsinbreuk vond dinsdag plaats. Al de 7.074 Bitcoins die waren opgeslagen op de hot wallets van de exchange, werden gestolen tijdens deze hack.

2% is erg veel voor de grootste crypto exchange

De crypto-bull, Mike Novogratz, reageerde op de verklaring van Binance dat de aanvallers de Bitcoin-hot wallet van de exchange hadden gehackt. Met deze actie verloor de exchange ongeveer 2% van zijn Bitcoin posities.

Twijfels vanuit de community

Er zijn echter ook sommige die twijfelen aan de hack en zij hebben een andere theorie. Zo wordt er getwijfeld over hoe de hackers ruim 7000 BTC hebben kunnen verplaatsen zonder dat zij een KYC hebben moeten doen. Zo moeten klanten van Binance een uitgebreide KYC doen, voordat zij meer dan 100 BTC kunnen laten uitbetalen. Daarnaast werden de funds naar een SegWit adres gestuurd en zijn hiermee dus niet uitgeefbaar. Dit maakt het zaakje voor vele mensen verdacht. Zodra er meer nieuws binnenkomt over de hack, zullen wij dit uiteraard rapporteren. Tot die tijd, is het maar de vraag wat er echt gebeurd is. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!