Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Tokai Tokyo Financial Holdings investeert in crypto exchange Huobi Japan

Tokai Tokyo Financial Holdings heeft bekendgemaakt dat het ongeveer 500 miljoen yen (bijna $4,6 miljoen) investeert in de Japanse dochteronderneming van de Chinese cryptocurrency exchange Huobi. Dit werd aangekondigd in een officieel persbericht op 26 december.

Tokai Tokyo Financial Holdings zei het volgende:

“Met behulp van de kapitaal- en zakelijke alliantie met Huobi Japan, zullen we nieuwe bedrijven promoten op het gebied van crypto-activa-exchanges, Initial Exchange Offers (IEO), uitgifte van lokale valuta en opslag- en crypto-beheer en opslagdiensten. We overwegen dit bedrijf in de toekomst uit te breiden naar andere regionale banken.”

Ze voegde hieraan toe:

“De financiële sector die blockchain-technologie gebruikt, is de afgelopen jaren snel vooruitgegaan. Daarom zijn we van mening dat een bedrijf dat te maken heeft met crypto-activa en blockchain zich veel sneller ontwikkelt.”

Het nieuwe partnerschap is onderdeel van een bredere inspanning om nieuwe en opkomende technologieën waaronder blockchain te gebruiken. Dit als onderdeel van het bedrijfsontwikkelingsplan, zei de onderneming.

Tokai Tokyo is een van de oudste platforms voor de handel in effecten en werd in 1908 geopend. De onderneming heeft landelijk ongeveer 159 kantoren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!