Raoul Pal: Sui Token heeft potentieel voor grote uitbraak

Macrogoeroe en CEO van Real Vision, Raoul Pal, benadrukt een token op een blockchain met slimme contracten waarvan hij gelooft dat het potentieel heeft.

Pal vertelt zijn miljoen volgers op het sociale mediaplatform X dat de native token van de layer-1 blockchain Sui (SUI) “er vanuit prijsperspectief erg interessant begint uit te zien.”:

“…Ik kijk naar ALLE grote tokens voor de volgende Solana-achtige kans, ongeacht welke, en deze [Sui] lijkt me er één van.”

Volgens de macrogoeroe vertoont SUI “tekens van een uitbraak tegen de meeste tokens” en is het “een van de potentiële snelste paarden in de race.”

Pal zegt dat Sui op het punt staat uit te breken in vergelijking met de native token van layer-1 blockchain Avalanche (AVAX).

Bron: Raoul Pal/X

Tegen Celestia (TIA), een gedecentraliseerd netwerk dat zich richt op het minimaliseren van de kosten en technische obstakels bij het inzetten van een blockchain, zegt Pal dat SUI ook uit een neerwaartse trend breekt.

Bron: Raoul Pal/X

Wanneer het wordt vergeleken met Bitcoin (BTC), zegt de macrogoeroe dat SUI al uit een neerwaartse trend is gebroken.

Bron: Raoul Pal/X

Over de potentiële nadelen die SUI onder ogen ziet, zegt de macrogoeroe:

“Ja, er zijn token unlocks, maar het ergste is voorbij en echt, het spel gaat over vraag, niet over aanbod. Aanbod is bekend, vraag is de swingfactor.

Ja, het is een token met een hoge volledig verwaterde waardering (FDV) en sommige mensen houden er niet van. Ik vind het leuk om plekken te vinden waar het huidige verhaal wordt overtroffen door prijsactie.”

Een crypto-activa met een hoge FDV heeft een hoge waardering maar een laag aanvankelijk circulerend aanbod, wat suggereert dat er in de toekomst mogelijk sprake is van aanzienlijke verwatering.

Pal is een bestuurslid van de Sui Foundation, een entiteit die de taak heeft om bouwers in het Sui-blockchain-ecosysteem te ondersteunen en te versterken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!