Analist is bullish op deze drie memecoins en op Solana

Een populaire cryptocurrency-analist en -handelaar heeft aangegeven dat een drietal memecoins, waaronder Pepe (PEPE), zich opmaken voor grote doorbraken.

Pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelde zijn 219.100 volgers op X (voorheen Twitter). Dat hij bullish is op de volgende drie memecoins:

“Big-cap-memes maken zich op voor de volgende beweging omhoog. PEPE, WIF, POPCAT.”

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te suggereren dat PEPE zal uitbreken nadat het boven de weerstand is gestegen op $0,0000128. Op het moment van schrijven is PEPE $0,0000177 waard.

Kijkend naar WIF lijkt de handelaar te suggereren dat de altcoin zijn diagonale weerstand nadert, die rond de $2,50 schommelt. WIF handelt op het moment van schrijven op $2,33.

Wat POPCAT betreft, lijkt Altcoin Sherpa te suggereren dat het te nemen niveau $0,9389 is. POPCAT handelt op het moment van schrijven voor $0,7339.

De handelaar merkte vervolgens ook op dat hij tevens optimistisch is over de Ethereum-concurrent Solana (SOL). Hij gaf het volgende aan:

“Slechts een paar belangrijke niveaus vóór het hoogste punt ooit. Ik denk nog steeds dat dit een goede keuze is voor de komende maanden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!