Handelsvolume van XRP stijgt met 47%, te midden geruchten over mogelijke schikking

XRP kende gisteren een opmerkelijke prijsbeweging, met een stijging van 0,95% die de waarde naar $0,6090 duwde. Dit viel samen met een indrukwekkende stijging van het handelsvolume, dat binnen een periode van 24 uur met 47% steeg naar een duizelingwekkende $2.238.753.637.

Analisten suggereren dat deze piek mogelijk verband houdt met geruchten over een mogelijke schikking of beslissing in de lopende Ripple vs. SEC-rechtszaak. Speculaties op de markt duiden erop dat beide partijen binnenkort zinvolle discussies kunnen aangaan, ook al zijn soortgelijke pogingen in het verleden mislukt.

Ondanks het optimisme zijn zowel de prijs als het handelsvolume van XRP weer begonnen met dalen. De munt wordt momenteel verhandeld tegen $0,5904, een daling van 4,45% gedurende de afgelopen dag.

De markt lijkt dan ook te reageren op het speculatieve karakter van de geruchten, wat tot deze terugval heeft geleid. Het in de gaten houden van geloofwaardige bronnen en geverifieerde informatie zal van het grootste belang zijn voor beleggers die door deze schommelingen moeten navigeren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!