Deze drie altcoins laten flinke groei zien op het gebied van netwerkactiviteit

Volgens het bekende blockchain-analyseplatform Santiment laten drie op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoins een flinke groei zien op het gebied van netwerkactiviteit.

Santiment geeft aan dat de adresactiviteit toeneemt voor Render (RNDR), Aave (AAVE) en Maker (MKR). Het beschrijft het als volgt:

“Render, Aave en Maker zijn de drie meest opvallende altcoins waarbij de adresactiviteit de afgelopen dagen is gestegen naast de vele stijgingen van de marktkapitalisatie. Historisch gezien is het toenemende aantal portemonnees dat op netwerken communiceert een teken van toekomstig bullish gedrag.”

RNDR handelt op het moment van schrijven voor $6,39, een lichte stijging in de afgelopen zeven dagen. Ondertussen handelt AAVE op het moment van schrijven voor $103,45, een stijging van meer dan 23% in de afgelopen week, en MKR handelt voor $2.912, een stijging van meer dan 28% in de afgelopen zeven dagen.

Vervolgens merkt Santiment dat het aantal vermeldingen van XRP en Litecoin (LTC) op social media enorm gestegen is, wat mogelijk aangeeft dat een prijsstijging op handen is. Het zegt het volgende hierover:

“Terwijl crypto zijn verbazingwekkende marktbrede herstel voortzet, moet je Litecoin en XRP nauwlettend in de gaten houden, een paar munten die hoge niveaus van FOMO (angst om te missen) krijgen. Deze munten kunnen blijven stijgen, maar de euforie van het publiek ten aanzien van deze activa kan ervoor zorgen dat deze deze week investeringen met een hoog risico en een hoge beloning opleveren.”

Litecoin handelt op het moment van schrijven voor $72,26, een stijging van 2,4% in de afgelopen 24 uur. Ondertussen handelt XRP op het moment van schrijven voor $0,56, een stijging van bijna 7% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!