Hoofdontwikkelaar Shiba Inu deelt locaties op X – SHIB-gemeenschap in rep en roer

In een verrassende gang van zaken heeft Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar achter de bekende memecoin Shiba Inu (SHIB), zijn locatie gedeeld, die opvallend genoeg hem in het Verenigd Koninkrijk liet zien. Een Shiba Inu-liefhebber uit Japan plaatste, met de accountnaam @kuro_9696_9696, een screenshot met het bewijs dat Shytoshi Kusama’s GPS locatie hem in het VK plaatste.

Dit is echter niet de eerste keer in een korte tijd dat Kusama zijn locatie deelde met de gemeenschap. Zo was hij eerder deze maand in Japan te zien. Deze recente onthulling heeft echter geleid tot verschillende discussies binnen de SHIB-gemeenschap over de motivaties achter Kusama’s reizen.

Reacties en speculaties uit de gemeenschap

Het SHIB-gemeenschap had uiteenlopende reacties op de locatie-update van Kusama. Sommige leden speculeerden over de mogelijke zakelijke of strategische redenen voor het bezoek aan Groot-Brittannië, terwijl anderen hun nieuwsgierigheid uitten naar toekomstige ontwikkelingen. Er waren ook discussies op sociale platforms over de hoge belastingtarieven in Groot-Brittannië en de gevolgen daarvan voor het verblijf van Shytoshi.

Shytoshi stuurt een bericht naar het SHIB-gemeenschap

Onlangs deelde een leidinggevende van Shiba Inu een belangrijke boodschap van Shytoshi Kusama over de SHIB-gemeenschap. Dit gebeurde te midden van een golf van paniekuitverkoop op de cryptocurrency-markt, wat zorgen baarde onder beleggers. Kusama benadrukte dat perfectie zelfs voor hem onbereikbaar is, en benadrukte het belang van voortdurende ontwikkeling samen met zijn team. Lucie, de marketingexpert van SHIB, bracht deze boodschap over en vergeleek de huidige situatie op de cryptomarkt met het historische tijdperk van de goudkoorts in de Verenigde Staten.

Reactie van de gemeenschap op de boodschap van Shytoshi

Lucie’s tweet vond weerklank bij velen binnen de SHIB-gemeenschap, waarbij de nadruk werd gelegd op veerkracht en doorzettingsvermogen. Ze verzekerde de gemeenschap dat hoewel perfectie niet mogelijk is, de toewijding aan innovatie en vooruitgang standvastig blijft. Deze boodschap was bedoeld om vertrouwen te wekken en een langetermijnperspectief onder SHIB-houders en -liefhebbers aan te moedigen.

Conclusie

Hoewel de exacte redenen voor zijn locatie-updates speculatief blijven, lijkt het ons dat er een plan achter zijn recente onthullingen zit. We houden jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!