Binance Labs steunt het Berachain-ecosysteem met een grote investering

Binance Labs heeft recentelijk bekendgemaakt dat ze investeren in het Infrared Protocol, dat oplossingen biedt voor liquid staking. Dit markeert de eerste investering van de incubatieafdeling in het Berachain-ecosysteem.

Binance Labs, de durfkapitaal- en incubatieafdeling van de Binance-beurs, heeft strategisch geïnvesteerd in Infrared. Infrared is een protocol dat zich richt op het verbeteren van de toegang van gebruikers tot het innovatieve Proof of Liquidity (PoL) mechanisme van Berachain. Deze investering is bedoeld om de functionaliteit en gebruikerservaring binnen het Berachain-ecosysteem te versterken.

Binance Labs investeert in Infrared

Infrared richt zich ook op de naadloze integratie van oplossingen voor liquid staking. Het hoofddoel van het protocol is om waardeoptimalisatie te bereiken binnen het Berachain-netwerk. Dit wordt gerealiseerd door gebruikersvriendelijke oplossingen te bieden voor het Berachain Governance Token (BGT) en het Berachain Gas Token (BERA), zoals “iBGT” en “iBERA”. Hiermee kunnen deelnemers het maximale nut halen uit hun gestaakte activa zonder liquiditeit op te offeren.

De recente investering van Binance Labs zal Infrared ondersteunen bij het versterken van de infrastructuur van Berachain, wat zal leiden tot verbeterde beveiliging, efficiëntie en betrouwbaarheid. De exacte details en het bedrag van de investering zijn nog niet bekendgemaakt.

Het PoL-mechanisme van Berachain is essentieel voor het netwerk, waarbij BGT staat voor bestuursmacht die de toekomstige emissies van BGT controleert. Opmerkelijk is dat BGT, zodra het verdiend is door een adres, niet-overdraagbaar wordt. Aan de andere kant wordt BERA gebruikt door validators om te staken, blokken te produceren en beloningen te verdienen.

Infrared vergemakkelijkt de interactie met deze activa door PoL-kluizen aan te bieden, waar gebruikers liquiditeit kunnen storten om iBGT te verdienen, een liquid versie van BGT. Dit stelt gebruikers in staat om te profiteren van BGT-voordelen terwijl ze iBGT gebruiken binnen het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem, wat nieuwe toepassingsmogelijkheden op Berachain opent.

Opmerkingen van de oprichters over de laatste samenwerking

Yi He, Medeoprichter van Binance en Hoofd van Binance Labs, toonde enthousiasme voor de samenwerking. Volgens de laatste aankondiging zei ze:

“Bij Binance Labs zijn we altijd op zoek naar projecten die de blockchain-industrie laten groeien, dus we kijken uit naar de ondersteuning van Infrared in haar missie om een infrastructuur te creëren die de toekomstige groei van gedecentraliseerde financiën zal stimuleren.”

Raito, Oprichter van Infrared Finance, benadrukte ook het belang van de investering van Binance Labs. Hij verklaarde:

“We zijn ontzettend blij met de steun van een brancheleider als Binance Labs. Deze investering valideert onze visie en met de investering van Binance Labs zijn we meer dan ooit overtuigd van onze mogelijkheid om de infrastructuur en tools te bouwen die nodig zijn om de toekomstige groei van Berachain te stimuleren.”

Met deze financiering streeft Infrared ernaar haar oplossingen voor liquid staking te verfijnen en de kerninfrastructuur van het Berachain-netwerk verder te ontwikkelen. De verbeteringen zullen de gebruikerservaring verbeteren, netwerkprestaties versterken en bredere adoptie van Berachain bevorderen. Bovendien wordt verwacht dat er een nieuw ecosysteem rond BGT en iBGT wordt gecreëerd, wat de reeks toepassingen en kansen binnen het Berachain-netwerk zal uitbreiden.

Binance Labs toegewijd aan de groei van het gehele ecosysteem

Binance Labs is onlangs gegroeid naar een waarde van meer dan $10 miljard. Met een portfolio van 250 projecten verspreid over 25 landen en zes continenten, heeft Binance Labs een rendement op investeringen dat meer dan 14 keer hoger ligt. Bovendien heeft de organisatie 50 projecten ondersteund via haar incubatieprogramma’s.

Dit toont haar toewijding om innovatie en groei binnen de blockchain-industrie te bevorderen. Deze investering in Infrared markeert een nieuwe significante stap voor Binance Labs in de ondersteuning van baanbrekende projecten, aangezien het de eerste investering van de organisatie in het Berachain-ecosysteem betreft.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!