Drake riskeert miljoenen in Bitcoin tijdens NBA & Stanley Cup Finales

De Canadese zanger Drake pronkt regelmatig met zijn avontuurlijke levensstijl op Instagram. Hij doet dit bijvoorbeeld met zijn forse Bitcoin-weddenschappen op sportevenementen via Stake.

Onlangs plaatste Drake een weddenschap van $1 miljoen in Bitcoin (BTC) op het cryptocasino Stake. Hij wedde $500.000 op een overwinning van de Dallas Mavericks in de NBA Finals en $500.000 op een overwinning van de Edmonton Oilers in de Stanley Cup Finals van de NHL.

De Dallas Mavericks verloren echter van de Boston Celtics in de NBA finales. Het team van coach Joseph Mazzulla behaalde hun vierde overwinning tegen de Dallas mavericks in de best of seven-series met een score van 106-88. Hierdoor wonnen de Boston Celtics de titel en verloor Drake $500.000 in één van zijn twee weddenschappen.

Bij de NHL-finale gaat het tot nu toe ook niet echt best voor Drake. De Edmonton Oilers verloren donderdag hun derde wedstrijd op rij tegen de Florida Panthers in het hockeykampioenschap. Ook deze weddenschap ziet er dus voorlopig slecht uit voor Drake. Het zal een moeilijke opgave worden om de achterstand in te halen, maar alles is nog steeds mogelijk.

Als een van de populairste muzikanten ter wereld en een officiële partner van Stake, is het onwaarschijnlijk dat Drake een tekort aan geld zal hebben. Echter, het verliezen van $500.000 aan Bitcoin, of mogelijk $1 miljoen, kan voor niemand een goed gevoel zijn.

Eerdere Bitcoin-weddenschappen van Drake

Drake is geen onbekende in het verliezen van Bitcoin door op sport te wedden. In maart plaatste hij een weddenschap van $615.000 op een boksgevecht, waarin hij wedde dat Francis Ngannou zou winnen van Anthony Joshua. Helaas voor Drake werd Ngannou in de tweede ronde knock-out geslagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!