Analist voorspelt 1x tot 5x stijging voor Notcoin en andere altcoins

In een recent bericht op X voorspelt de Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe een stijging van 2 tot 5 keer voor altcoins zoals Notcoin (NOT) ten opzichte van Bitcoin (BTC), omdat de marktgroei de interesse van investeerders blijft wekken.

Van de Poppe, een doorgewinterde marktanalist, heeft onlangs de potentiële groei van altcoins benadrukt, met een bijzondere focus op Notcoin (NOT). Volgens van de Poppe zullen altcoins, inclusief NOT, naar verwachting aanzienlijk goed presteren en in de komende vier maanden mogelijk een stijging van 2 tot 5x ten opzichte van Bitcoin realiseren.

Deze optimistische vooruitzichten komen omdat Notcoin aanzienlijke marktactiviteit en volatiliteit vertoont. De woorden van Van de Poppe wijzen op de toenemende belangstelling voor altcoins, wat duidt op een veelbelovende trend voor beleggers in de markt.

De prijsprestaties van Notcoin

Momenteel wordt Notcoin verhandeld tegen $0,023676, met een 24-uurs handelsvolume van $2.207.341.547. De cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur een stijging van 12,22% gezien. Notcoin staat momenteel op de 49e plaats op de lijst van grootste activa van CoinMarketCap en heeft een marktkapitalisatie van $2,47 miljard.

Als we dieper kijken in de prijsprestaties van Notcoin tegenover Bitcoin van 17 mei tot 4 juni, blijk dat hoewel BTC relatief stabiel rond de 0,00% bleef met minimale schommelingen, NOT een aanzienlijke volatiliteit vertoonde.

Aanvankelijk schommelde NOT rond de 0,00%, kende een opmerkelijke daling tot onder de -5,00% en begon rond 30 mei aan een aanzienlijke stijging, met een piek boven 15,00% op 1 juni. Hoewel het daarna daalde, bleef het op 4 juni boven de 5,00%.

Aan de andere kant handhaafde Bitcoin een stabiele prestatie dicht bij de 0,00% met zeer minimale schommelingen, wat wijst op een lagere volatiliteit vergeleken met Notcoin.

Indrukwekkend handelsvolume en marktactiviteit

Tevens laten recente gegevens – gedeeld door IT Tech, een geverifieerde auteur bij CryptoQuant – zien dat het handelsvolume van Notcoin op de tweede plaats kwam na Bitcoin. Op het moment van plaatsen registreerde Notcoin een 24-uurs handelsvolume van $16,33 miljard, waarmee het de $11,71 miljard van Ethereum overtrof.

Aan de andere kant bedraagt ​​de open interest van Notcoin $227,47 miljoen, wat aanzienlijk lager is dan de $11,89 miljard van Bitcoin en de $8,88 miljard van Ethereum.

Bovendien beschikt Notcoin over een hoge 24-uurs financierings-APR van 31,101%, wat sterke prikkels voor handelaren suggereert om posities in zijn eeuwigdurende futures-contracten te behouden. Dit staat in contrast met de lagere cijfers van BTC en ETH van respectievelijk 12,481% en 14,835%, wat meer evenwichtige financieringsvoorwaarden weerspiegelt.

Al met al, voorspellen verschillende analisten toekomstige stijgingen voor altcoins, met in het bijzonder Notcoin, en het lijkt er dus op dat investeerders niet lang meer hoeven te wachten om flinke winsten te behalen. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn, aangezien het sentiment in de cryptomarkt snel kan omslaan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!