Dit zijn de meest actieve altcoins op het BSC-netwerk

In een recente publicatie vanuit Santiment werden de top altcoins onthuld op het BSC-netwerk op het gebied van ontwikkelingsactiviteit. De analisten baseerden de evaluatie op de Github-pagina’s van altcoin-projecten, waarbij codebijdragen van ontwikkelaars aan de betreffende altcoins werden gebruikt om de ontwikkelaarsscore te creëren.

Het bedrijf gaf erbij aan dat je met deze lijst kan filteren op de best stijgende projecten in deze sector om je portefolio te optimaliseren op basis van uw comfortniveau en risicotolerantie. De ranking is als volgt:

  1. Bitcoin BEP2 (BTCB) – 112,73
  2. Dusk (DUSK) – 42.73
  3. Flow (FLOW) – 22.6
  4. Trust Wallet-token (TWT) – 22.1
  5. Beefy.Finance (BIFI) – 20.23
  6. Zigcoin (ZIG) – 16.27
  7. ApeSwap Financiën (BANAAN) – 15.1
  8. Saïto (SAITO) – 11.27
  9. TokenPocket (TPT) – 8.43
  10. 0x (ZRX) – 4.07

BTCB, dat op de eerste plaats op de lijst staat, kan feitelijk worden gedefinieerd als BTC’s op het BSC-netwerk, en de munt wordt dus tegen dezelfde prijs verhandeld als BTC. Verder is opvallend dat het Nederlandse project Dusk op de tweede plek staat op het gebied van ontwikkelingsactiviteit.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!