Robinhood lanceert Solana-stakingdiensten in de EU

Robinhood, een toonaangevend platform voor zowel crypto- als aandelentransacties, heeft opwinding veroorzaakt in de crypto-wereld met zijn nieuwste zet – de lancering van crypto-stakingdiensten in Europa. Deze ontwikkeling stelt gebruikers van de Robinhood-app in staat om hun Solana (SOL)-bezittingen rechtstreeks te staken. Bovendien weerspiegelt deze stap ook een significante vooruitgang in het verbeteren van toegankelijkheid en gebruikerservaring op de Europese crypto-markt.

De aankondiging van Robinhood om stakingsdiensten voor Solana in Europa te introduceren, markeert een mijlpaal in de evolutie van het platform. Deze stap stelt klanten van Robinhood Crypto in staat om hun SOL-bezittingen te gebruiken om rechtstreeks beloningen te verdienen via de app, waardoor ze meer flexibiliteit en controle krijgen over hun investeringsstrategieën.

Volgens Johann Kerbrat, VP en GM van Robinhood Crypto, komt dit initiatief voort uit de feedback van Europese klanten. Opmerkelijk is dat klanten een wens hebben geuit voor ondersteuning in de lokale taal en mogelijkheden om passief inkomen te verdienen.

In dat opzicht lanceert het platform ook Robinhood-toepassingen in de lokale taal. Ondertussen streeft Robinhood er met de uitrol van stakingsdiensten en andere op maat gemaakte functies naar om te voldoen aan de specifieke behoeften van zijn Europese gebruikers, waarbij het zijn toewijding benadrukt om een naadloze en verrijkende financiële reis te bieden.

Bovendien onderstreept de beslissing van Robinhood om stakingsdiensten voor Solana in Europa te introduceren, de toewijding van het bedrijf om zijn aanbod uit te breiden en de toegankelijkheid van cryptocurrency-investeringsmogelijkheden te verbeteren.

Terwijl het platform blijft evolueren, staat het klaar om een sleutelrol te spelen in het vormgeven van het landschap van crypto-handel, het bevorderen van innovatie en het empoweren van gebruikers om hun financiële doelen te bereiken. Daarnaast meldt de aankondiging van Robinhood dat nieuwe klanten een bonus van 10% kunnen verdienen op het aankoopbedrag gedurende de eerste 30 dagen.

Opmerkelijk is dat volgens de aankondiging de bonus in USDC aan de nieuwe klanten zal worden uitbetaald. Robinhood zei dat dit initiatief deel uitmaakt van de strategie van het bedrijf om de adoptie van crypto te vergroten en nieuwe gebruikers aan te trekken.

Desondanks daalde de Solana-prijs met 1,71% en werd verhandeld op $143,69, terwijl het handelsvolume met 4,17% steeg tot $2,33 miljard. Opmerkelijk is dat de bredere markt vandaag een gedempte handel heeft gezien, aangezien investeerders lijken te pauzeren in afwachting van de langverwachte Amerikaanse CPI-gegevens.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!