Grote investeerder verzamelt $4,3 miljoen aan memecoin met hondenthema op Solana

Uit on-chain gegevens is gebleken dat een grote investeerder besloten heeft om groots in te zetten op een Solana (SOL) gebaseerde memecoin met een hondenthema.

De crypto-whale werd voor het eerst opgemerkt door blockchain-trackingbedrijf Lookonchain en heeft ter waarde van $4,29 miljoen aan PUPS verzameld, een cartoonachtig memecoin met dierenthema die oorspronkelijk gemaakt werd op Bitcoin Ordinals maar ook bestaat op Solana.

Lookonchain gaf aan dat de entiteit met de laatste aankoop van de whale ter waarde van meer dan een half miljoen dollar Solana’s grootste houder van PUPS is geworden. Het beschreef het als volgt:

“Deze whale kocht vóór de halvering van Bitcoin opnieuw 8.862 PUPS ($512.000) op $58. Hij heeft in totaal 63.024 PUPS ($4,29 miljoen) gekocht, met een gemiddelde aankoopprijs van $68, waarmee hij de grootste houder van PUPS op Solana is geworden.”

Lookonchain merkte tevens op dat dezelfde investeerder ook eigenaar is van Jeo Boden (BODEN), een memecoin met president Joe Biden als thema, en dogwifhat (WIF), een andere memecoin met hondenthema. Het lijkt er dus op dat de whale gokt dat memecoins de komende tijd flink zullen gaan stijgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!