Fetch.AI en Ankr bundelen krachten voor doorbraken in AI en blockchain

De vooruitzichten van het combineren van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain zijn enorm nu technologieën snel blijven veranderen. In lijn hiermee zou het integreren van de AI-Agent capaciteiten van Fetch.ai (FET) met de robuuste blockchain-infrastructuur van Ankr (ANKR) leiden tot aanzienlijke ontwikkelingen in gedecentraliseerde applicaties (DApps), met name in commerciële en bedrijfssectoren. Deze alliantie zou het traditionele model van DApps-ontwikkeling kunnen revolutioneren.

Fetch.ai biedt blockchain als een service en ontwikkelt geavanceerde efficiëntie voor het genereren van agents en een geavanceerd AI- en DeltaV-systeem. Deze samenwerking omvat dus het hele spectrum van geautomatiseerde en op AI gebaseerde diensten. Aanvullend hierop biedt Ankr schaalbare Web3-infrastructuuroplossingen, zoals multi-chain RPC-services, en functies die zeer nodig zijn voor het implementeren van high-performance apps, waaronder rollups en sidechains.

Ondanks het werken aan gemeenschappelijke hardwareproblemen op zowel toepassings- als netwerklagen, is de samenwerking strategisch geplaatst om schaalbaarheid, betrouwbaarheid en uitvoeringsvereenvoudiging te verbeteren. Ankr zorgt met efficiënte infrastructuur ervoor dat Fetch.ai-agenten soepel toegang hebben tot verschillende blockchain-protocollen. Hierdoor wordt het essentieel om een geheel nieuwe fase van applicatieontwikkeling te starten op basis van kunstmatige intelligentie en cross-blockchain-integratie die aanzienlijk zou reageren op levensomstandigheden.

Bovendien verlicht een samenwerking tussen Fetch.ai en Ankr de last voor ontwikkelaars om AI en blockchain te integreren door deze taak automatisch uit te voeren. Een dergelijke integratie met AI stelt ontwikkelaars in staat krachtige AI-mogelijkheden gemakkelijk in hun applicaties te integreren.

Dit partnerschap stimuleert niet alleen innovaties in het commerciële en zakelijke domein door voldoende middelen te bieden voor het produceren van zeer functionele goederen, maar verstoort ook de conventionele verwachtingen voor innovatie in de blockchainsector. Het zorgt ervoor dat ontwikkelaars gewapend en verlicht zijn met de nieuwste technologieën om hen competitiever te maken en voorop te blijven lopen.

De kunstmatige intelligentietechnologieën van Fetch.ai en de blockchain-infrastructuur van Ankr komen samen om de complete gereedschapskist te bieden om huidige hindernissen aan te pakken en de werking van schaalbare bedrijfsoplossingen te ontwikkelen. Een dergelijke samenwerking zal de volgende stap zijn naar meer aanpasbare en geavanceerde op AI gebaseerde oplossingen op blockchain, die in staat zullen zijn om een nieuw niveau vast te stellen dat vandaag de dag nog niet bereikt kan worden in het tijdperk van technologie.

Voor degenen die de potentie van op AI-aangedreven blockchain-applicaties willen onderzoeken, kunnen uitgebreide documentatie van Fetch.ai en Ankr uitstekende bronnen bieden. Hier begint de reis van transformatie in blockchain-technologie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!