Cryptohandelaren zetten $2,4 miljoen in op Ethereum spot ETF beslissing

Cryptohandelaren wedden stevig op de goedkeuring van een Ethereum spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) vóór 31 mei.

De op Polygon gebaseerde crypto-goksite Polymarket toont aan dat cryptohandelaren weddenschappen hebben geplaatst op de vraag of een Ethereum spot ETF-aanvraag vóór het einde van mei zal worden goedgekeurd. In totaal is er meer dan $2,4 miljoen aan weddenschappen geplaatst.

Van de $2,4 miljoen aan geplaatste weddenschappen, heeft ongeveer 81% niet positief gestemd over de kansen op goedkeuring van een Ethereum ETF vóór de deadline van 31 mei.

Cryptohandelaren hebben de mogelijkheid om ja of nee-aandelen te kopen, afhankelijk van hun voorspellingen over hoe ze verwachten dat de zaken zullen verlopen. De waarde van het aandeel weerspiegelt de kansen van de weddenschap en fluctueert in overeenstemming met de ontwikkelingen op de cryptomarkt.

Verwachtingen rondom Ethereum spot ETF

Als je nu wilt wedden op een van de twee aandelen, kost een ‘Ja-aandeel’ $0,19 en een ‘Nee-aandeel’ $0,81. Wat we hieruit kunnen opmaken, is dat minder cryptohandelaren geloven in de kans dat Ethereum spot ETF eind mei worden goedgekeurd.

De tophandelaar die heeft ingezet op ‘Ja’ heeft ongeveer $84.000 aan aandelen, terwijl de tophandelaar die heeft ingezet op ‘Nee’ ongeveer $127.000 aan aandelen heeft.

Mocht de SEC vóór de deadline van de gokmarkt van 31 mei 2024, om 23:59 uur Eastern Time, een Ethereum spot ETF goedkeuren, dan betekent dat dat houders van ‘Ja-aandelen’ hun weddenschappen kunnen laten uitbetalen. Het tegenovergestelde geldt echter ook als er geen goedkeuring vóór de deadline is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!