Deze altcoin is nog niet klaar met stijgen, ondanks 100% stijging in één week tijd

De veel gevolgde cryptocurrency-handelaar Altcoin Sherpa is van mening dat een bepaalde altcoin meer opwaarts potentieel heeft, zelfs nadat deze munt al in waarde is verdubbeld in minder dan één week tijd.

De analist vertelde zijn 206.900 volgers op het social mediaplatform X dat de native token van de modulaire blockchain Dymension (DYM), na een retracement, binnenkort weer hogere niveaus zou kunnen gaan opzoeken. Hij zei het volgende:

“DYM: heeft dit gisteren allemaal afgesloten en gaat nu geen winst maken.

Het is nog steeds een beetje schokkerig en geen grote fan van waar BTC is. Ik denk nog steeds dat dit hoger kan, maar ik zal voorlopig geduld moeten hebben.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Dymension handelt op het moment van schrijven op $7,11, vergeleken met een dieptepunt van $3,54 op 6 februari betekent dit een winst van meer dan 100%. Kijkend naar de grafiek van de analist, lijkt hij echter te suggereren dat DYM het $7,05-niveau als steun aanhoudt en zou kunnen stijgen naar $7,39 op basis van de Fibonacci-retracementniveaus.

De analist gaat verder met stellen dat de munt van het layer-1 blockchain Sui Network (SUI) meer dan 10% zal stijgen ten opzichte van zijn huidige waarde. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“SUI: dit zal uiteindelijk $2 bedragen, ik heb er een sterk gevoel bij. Lage tijdsbestekken zien er nog steeds behoorlijk sterk uit en het is belangrijk om te onthouden dat er allemaal verschillende soorten consolidatiepatronen zijn.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

SUI handelt op het moment van schrijven voor $1,81, een stijging van bijna 7% in de afgelopen 24 uur. Kijkend naar zijn grafiek suggereert de handelaar echter dat SUI in een opwaartse trend zal blijven, terwijl verschillende exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) overstegen zullen worden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!