Analist voorspelt 2.900% stijging voor Cardano (ADA) in volgende bull run

Cryptocurrency-analist Ali Martinez is van mening dat Cardano (ADA), de op acht na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie de potentie heeft om in 2024 een bull run van 2.900% te realiseren deze is vergelijkbaar met zijn rally van 2020-2021.

Martinez wijst erop dat ADA de afgelopen 329 dagen heeft geconsolideerd, wat vergelijkbaar is met de periode van consolidatie die voorafging aan de bull run van 2020-2021. Hij gelooft dat deze consolidatie een teken zou kunnen zijn dat ADA kracht opbouwt voor een grote uitbraak in 2024. Hij gaf het onderstaande aan:

“Tussen 2018 en 2020 schommelde $ADA gedurende 665 dagen tussen $0,10 en $0,028. En toen? Maar liefst 2.985% bull-run ging van start na deze lange accumulatiefase.

Fast forward naar nu, $ADA lijkt al 329 dagen vast te zitten in het bereik van $0,46 tot $0,24. Als geschiedenis en prijsactie enige aanwijzingen geven (minus de onvoorspelbare COVID-crash), zien we ADA mogelijk rond februari 2024 losbarsten.

De belangrijkste takeaway? Geduld loont vaak in de cryptomarkt, en degenen die willen wachten, worden beloond.”

Martinez’s voorspelling sluit aan bij die van andere analisten, die ook hebben gewezen op de potentie voor een grote bull run in ADA in de komende jaren.

De oprichter van Crypto Capital Venture Dan Gambardello, voorspelde dat de minimale hoogste koers voor ADA in de volgende bull-cyclus $7,80 zou kunnen zijn. Dit zou bijna een stijging van 2.400% zijn vanaf de huidige prijs van ADA.

Naast de technische analyse zijn er ook een aantal fundamentele factoren die een bull run van ADA in 2024 zouden kunnen ondersteunen. Het Cardano-ecosysteem groeit voortdurend, met nieuwe projecten die worden gelanceerd. Er worden ook aanzienlijke upgrades van het netwerk verwacht in de komende jaren, dit zou een fundamentele factor zijn voor een rooskleurige toekomst qua prijs.

De accumulatie van ADA door whales en sharks is ook een positief teken voor het langetermijnperspectief van de cryptocurrency. Dit suggereert dat grote investeerders vertrouwen hebben in de toekomst van ADA en dat ze ADA-tokens accumuleren in afwachting van een grote prijsstijging. Al met al suggereren de technische analyse en fundamentele factoren dat Cardano klaar staat voor een grote bull run in 2024.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de cryptomarkt volatiel en enigszins onvoorspelbaar is. Investeerders zouden altijd hun eigen onderzoek moeten doen voordat ze investeren in welke cryptocurrency dan ook.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!