Binance hervat Bitcoin-opnames na twee uur pauze

Binance heeft bijna twee uur nadat de beurs BTC-opnames voor zijn klanten had opgeschort, de Bitcoin-opnames op zijn platform hervat. ’s Werelds grootste crypto-beurs meldde gisteren congestie in het Bitcoin-netwerk als reden voor het pauzeren van de Bitcoin-opnames.

Binance meldde via Twitter aan klanten dat ze hun BTC niet konden opnemen vanaf het handelsplatform vanwege congestie in het Bitcoin-netwerk. De tweet verzekerde klanten dat hun geld veilig was op het platform en dat er ondertussen een team “aan een oplossing werkte”. Bijna twee uur nadat de Bitcoin-opnames werden gepauzeerd, kondigde de beurs aan dat de problemen waren opgelost en dat de opnames waren hervat.

De hele episode nodigde aanzienlijke kritiek uit van crypto-Twitter, waarbij invloedrijke personen, on-chain-analisten en platformgebruikers zich opstelden om de beslissing van de beurs om opnames op te schorten in twijfel te trekken. Volgens on-chain-gegevens die zijn verzameld door CryptoQuant, zag de Bitcoin-balans van Binance eerder op de dag aanzienlijke veranderingen. De beurs transferde maar liefst 117.359 BTC van zijn cold wallet naar een markt wallet, gevolgd door nog een out-transfer van 40.184 BTC, wat het totale uitstroom in de afgelopen 24 uur op meer dan 157.000 BTC ($4,55 miljard) bracht.

De timing van de opschorting van de BTC-opnames door Binance werd in twijfel getrokken door crypto-Twitter, omdat deze op dezelfde dag werd afgedwongen dat de crypto-beurs miljarden dollars aan BTC verplaatste. Een gebruiker wees erop dat de Bitcoins voornamelijk van de cold wallets van de beurs naar zijn markt wallet waren overgebracht nadat de BTC-voorraad van deze laatste was uitgeput. Binance heeft geen verduidelijking gegeven over de BTC-overdrachten.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!