ATPBot – De ChatGPT van AI-handelsbots in de investeringswereld

Marktoverzicht: in 2022 daalde BTC met 64,21%, ETH met 67,4%, BNB met 51,84% en XRP met 59,15%. Het was ongetwijfeld een bearmarkt. Sommige beurzen en fondsen leden aanzienlijke verliezen en zelfs FTX ging failliet. Er was echter een groep mensen die cryptocurrencies verhandelde met behulp van AI-handelsbots en een verbazingwekkend jaarlijks rendement van 1000% behaalde. Hoe deden ze het? Om te begrijpen hoe ze geld verdienden in een bearmarkt, moet je ATPBot kennen. ATPBot is de ChatGPT onder de handelsbots op basis van kunstmatige intelligentie.

Wie is ATPBot?

ATPBot is een platform dat zich toelegt op de ontwikkeling van handelsstrategieën en intelligente automatische handel. Met zijn krachtige kunstmatige intelligentie neurale netwerken en high-end enterprise performance servers, gebruikt het ATPBot-team technische analyse, sociale netwerksentimentanalyse, fundamentele analyse en andere methoden om elke winstgevende strategie te vinden door middel van complexe gegevenstypen, zodat gebruikers een goed rendement kunnen behalen. Bovendien optimaliseert ATPBot voortdurend zijn handelsstrategieën met behulp van deep learning-algoritmen om ervoor te zorgen dat ze in de loop van de tijd effectief blijven. Dit is de reden waarom ATPBot wordt beschouwd als de ChatGPT van kwantitatieve handel.

Hoe verschilt ATPBot van andere handelbots?

Andere handelsbots vertrouwen op handelaren die verschillende indicatorparameters instellen, en sommige bots kunnen zelfs geen back-testgegevens van het afgelopen jaar of zelfs zes maanden uitvoeren. Andere platforms bieden slechts één bot aan en niemand weet hoe deze in het verleden heeft gepresteerd. Met alleen de ervaring van de handelaar is moeilijk voor te stellen hoe hoog of laag het slagingspercentage van dergelijke bots is. ATPBot, met zijn ervaren team, gebruikt echter technische analyse, fundamentele analyse en zelfs analyse van sociale netwerken om via complexe datamodellen winstgevende strategieparameters te vinden. Alle handelsgegevens worden gebacktest met behulp van gegevens op milliseconde niveau. ATPBot verfijnt zijn strategieën om de winst te maximaliseren en tegelijkertijd risico’s en verliezen te minimaliseren.

Het belangrijkste is dat alle bots historische controles hebben doorstaan. In de backtesting-gegevens liggen de jaarlijkse rendementen van veel handelsbots boven de 1000%, met een maximale kredietopneming van niet meer dan 20%. Gebruikers hoeven geen indicatoren of parameters in te stellen en kunnen met slechts één klik genieten van de voordelen van AI-tradingbots. Momenteel zijn dergelijke robots uniek in de markt.

Waarom kiezen voor ATPBot?

  • Toonaangevende technologie: gebruik van geavanceerde algoritmen die meerdere factoren combineren om winstgevende methoden te vinden via complexe gegevenstypen.
  • Gebruiksgemak: Alle strategieën zijn kant-en-klaar en behoeven geen aanpassingen. Begin met het maken van winststrategieën met slechts een simpele klik.
  • Handel op millisecondeniveau: real-time marktmonitoring, signaalregistratie en snelle respons in milliseconden.
  • Lage beheerkosten: Eenmalige betaling voor permanent gebruik, wat resulteert in een hoger beleggingsrendement.
  • Veilig en transparant: alle transacties worden verwerkt door externe beurzen zoals Binance, en ATPBot heeft geen toegang tot uw geld. We doen er alles aan om het hoogste niveau van bescherming voor uw veiligheid te bieden.
  • 24/7 handelen: automatisch 24/7 handelen door middel van AI, zelfs als u slaapt, kunt u nog steeds winst maken.
  • 24/7 service: één-op-één service en snelle probleemoplossing.

Hoe begin je geld te verdienen met de AI-handelsbot van ATPBot?

Registreer u voor ATPBot, maak verbinding met Binance Exchange, voer uw investeringsbedrag in en maak van slapende winsten werkelijkheid.

Naast de platformfunctionaliteit beschikt ATPBot ook over een professionele Discord-community die bestaat uit talloze kwantitatieve handelsonderzoekers en praktijkmensen. Binnen deze community kunt u communiceren met liefhebbers van kwantitatieve handel van over de hele wereld en ervaringen en ideeën delen. Dit verbetert niet alleen uw handelskennis en -vaardigheden, maar stelt u ook in staat om te leren van de handelsstrategieën van anderen en inspiratie op te doen. Bovendien biedt onze community professionele begeleiding op het gebied van markttrends, marktanalyse en handelstechnieken, zodat u verder kunt komen op het pad van kwantitatieve handel.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!