Analist voorspelt stijgingen voor deze twee DeFi-altcoins

Pseudonieme analist Cantering Clark vertelde zijn 161.400 volgers op Twitter dat twee gedecentraliseerde financiële (DeFi) altcoins zich opmaken voor een uitbraak.

De analist gaf aan dat DYDX, de native asset van gedecentraliseerde beurs (DEX) dYdX, handelt boven een belangrijk ondersteuningsniveau van ongeveer $2,84 en zich zou kunnen voorbereiden om zijn diagonale weerstand weg te nemen. Hij tweette het volgende:

“Ik wil DYDX hier echt zien pushen als dit niveau slechts een pitstop is voordat we doorgaan. Tot dusver ziet het er echt goed uit en is het een van de sterkste paren van vandaag.”

In een nieuwe YouTube-video zei de analist ook dat de marktstructuur van DYDX er erg goed uitziet, terwijl veel altcoins tekenen van zwakte beginnen te vertonen. Hij zei het onderstaande:

“Ik denk vooral na over hoe deze structuur de bovenkant van een veel grotere structuur vasthoudt… Ik zou me meer concentreren op het feit dat dit mogelijk een veel grotere ontsnapping is, en ik zou hier alleen blootstelling willen [$2,84]. Zolang [$2,84 geldt], ziet het er naar mijn mening echt goed uit.”

Een andere munt op de radar van de handelaar is Synthetix Network (SNX), een DeFi-platform waarmee gebruikers synthetische activa kunnen verhandelen. Volgens Cantering Clark is SNX een ander token dat “tekenen van kracht vertoont”, aangezien het acceptatie boven steun blijft vinden voor $2,54. Hij gaf het volgende aan:

“Geen afwijzing eigenlijk. De aanvankelijke afwijzing, we zweven een beetje terug naar nu. Het lijkt erop dat er een kleine sleur naar boven gaande is.”

De cryptostrateeg zei ook dat DYDX of SNX in de volgende marktcyclus “zeer goed zouden kunnen presteren”. Hij zei het volgende:

“Zowel SNX als DYDX presteren nog steeds beter dan de afgelopen week en veroveren in deze recente opleving meer dan de rest van de markt. Iets zegt me dat ten minste één van deze de volgende cyclus heel goed zal presteren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!