Justin Sun wil ChatGPT integreren in het Tron-ecosysteem

Justin Sun, de oprichter van Tron (TRX), heeft zijn intentie uitgesproken om een ​​gedecentraliseerd betalingssysteem te ontwikkelen dat de Tron-blockchain integreert met andere kunstmatige intelligentie (AI)-technologieën zoals ChatGPT van OpenAI.

Sun ging verder met stellen dat de op Tron gebaseerde structuur de ontwikkeling van een betrouwbaar, fraudebestendig en gedecentraliseerd betalingssysteem zal vergemakkelijken. Het zal censuur kunnen overleven en kunstmatige intelligentie kunnen integreren, waardoor gebruikers een nieuw gedecentraliseerd, intelligent financieel ecosysteem kunnen creëren. Hij tweette het volgende:

“Als een toonaangevende gedecentraliseerde stablecoin financiële infrastructuur, zal TRON een AI-georiënteerd gedecentraliseerd betalingsraamwerk bieden voor AI-systemen ChatGPT en OpenAI.”

Als het gaat om het tegengaan van de analytische en rekenkracht van AI, wil Sun een combinatie van de DeFi JST- en SUN-applicaties gebruiken. De AI-betalingsgateway en het betalingslaagplatform zullen allemaal samenwerken om de smart contractarchitectuur van de blockchain mogelijk te maken. Hij beweerde tevens dat het smart contractsysteem kan worden gebruikt om gebruikersvragen en AI-resultaten op te slaan op het gedecentraliseerde BitTorrent-bestandsopslagsysteem BTFS.

Bovendien streeft Justin Sun ernaar Just (JST), Sun (SUN), APENFT Marketplace-applicaties te betrekken bij het betalingsframework dat volledig in overeenstemming is met de Tron-blockchain. Hij gelooft dat het klanten een betere ervaring en winst zal bieden. Daarom wil hij dat alle aan Tron gekoppelde tokens en projecten AI-systemen gaan integreren.

Justin is een grote naam in de cryptomarkt. Zo is hij all-time vertegenwoordiger van Granada bij de WTO en adviseur van Huobi Global. De Tron Foundation heeft tevens investeringen gedaan in Multichain, XY Finance en PlayGame. Het heeft ook Steemit, Coinplay en BitTorrent overgenomen. Als we kijken naar zijn individuele investeringen, dan komen namen als Animoca Brands, Ardana en Valkyrie Investment naar boven.