Sterke wekelijkse candleclose voor Bitcoin! Wat nu?? Welke altcoins zijn interessant?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt.

In de livestream van vanavond gaan we o.a. kijken naar het macroplaatje van Bitcoin (BTC) en gaan we veel focus leggen op de altcoins. Wil je meer leren over traden of investeren in de cryptomarkt? Kom dan naar de interactieve livestream van vanavond!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via deze link!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!