Hoofdontwikkelaar van Shiba Inu deelt zijn enthousiasme over Shibarium

Onlangs dook de anonieme hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB) – op sociale media bekend als Shytoshi Kusama – op Twitter om zich positief uit te laten over zijn geliefde project, Shibarium. Hij ging uitgebreid in op het nieuwe layer-2-project en deelde zijn visie op de toekomst.

De ontwikkelaar vergeleek het project met een pijnboom die kan gedijen in de strengste winters als symbool voor de opmerkelijke capaciteiten en kracht van Shibarium. Hij ging verder met stellen dat het project, met de hulp van ontwikkelaars en een enthousiaste gebruikersgroep, tot bloei kan komen. Het project heeft echter nog steeds “water, zonlicht en de juiste vruchtbare grond nodig”.

Zoals eerder duidelijk werd heeft het Shibarum-team onlangs verklaard dat hun geplande beta-versie van Shibarium nu klaar is voor lancering. Het team introduceerde ook enkele onderliggende kernconcepten met betrekking tot dit nieuwe platform.

Shibarium zal binnenkort gelanceerd worden

Het ontwikkelingsteam deelde de kernbeginselen van het layer-2-protocol Shibarium. Meer specifiek zal het snellere transacties opleveren en hogere transactiebedragen mogelijk maken, terwijl de kosten aanzienlijk dalen. Het zei het volgende:

“Inleiding tot Shibarium: Shiba Inu’s layer-2-netwerk – Verheug je ShibArmy! Shibarium Beta staat op het punt gelanceerd te worden en via dit artikel willen we enkele basisconcepten introduceren om de gemeenschap duidelijkheid te verschaffen.”

Shibarium zal tevens “Delegators” omvatten – personen die op het netwerk stakingscontracts kunnen creëren. Deze overeenkomsten zijn bedoeld om gebruikers te belonen voor hun deelname aan het systeem.

De afgelopen twaalf maanden heeft Shytoshi Kusama via Twitter gestaag zijn belofte van de naderende komst van Shibarium ingelost. Op 31 december plaatste hij een update waarin hij opmerkte dat zowel hijzelf als het Unification-team een “mooie strik” hadden gezet op hun werk met ontwikkelaars om Shibarium succesvol te lanceren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!